Presentation

Fredrik Danielsson

Towa Lindh

 

Vi som är innehavare av Kennel Brindle heter Fredrik och Towa. Vi bor i Djura, Dalarna tillsamman med barn, hundar och höns.

 

Vår kennel är uppfödning av Hollandse herdershond(Holländsk herdehund) i liten skala. Vi kommer även att föda upp Malinois valpar inom de närmsta åren.

Vi föder upp arbetande hundar som passar för lydnad, bruks och tjänst.

Därför säljer vi endast till aktiva hem där hundarna får en trygg ledare och mycket stimulans i form av både fysisk och mental träning.

 

Du som valpköpare kommer få den stöttning och hjälp du behöver och vi finns alltid här för er.

Vi försöker anorda träffar, MH och kennelläger.

 

Vi vill att ni röntgar höfter och armbågar och gör MH med er hund.

 

Vi själva är aktiva och tävlar inom bruks och IPO. 

Jag har själv tränat och tävlat med Holländare sen 2005 och på vägen har vi lärt oss vilken typ av hund vi vill ha och vad som fungerar på tävlingsbanan.

 

 

Fredrik har mest tävlat IPO, men även nån lydnadsklass. Han tävlade tidigare med sin hund Gaza som tyvärr gick bort alldeles för tidigt i cancer.

Med Gaza tävlade Fredrik 3 stycken IPO SM, Nordiska och 3 stycken FMBB (IPO VM för Belgiska vallhundar). De tog sig till final (de 20 bästa) två år och som bästa individuella placering kom dom 12:a, men i Slovenien 2013 tog dom tillsammans med resten av Svenska laget silver!l

Fredriks nästa hund han tävlade var Blackworkers Crash, de tävlade IPO 1 och 2. Sen var Fredrik med om en cykelolycka och Towa började träna och tävla Crash.

Fredrik har även tidigare tävlat Qaala i IPO FH spår, Front och Aslan i IPO3. Just nu har Fredrik en paus från egen hund, men är minst lika delaktig i Towas träning och tävling.

 

 

Towa har tävlat ett flertal hundar i bruks, lydnad och IPO. Hon började sin hundkarriär med en blandras och tävlade i lydnadsklasserna.

Sen har det rullat på och med sin Holländare Havrevingens Qaala tävlade hon i spår, sök, skydd, lydnad, IPO och FH spår. De tävlade 4 lydnads SM varav 2 i final och bästa plavering blev en 9:e plats.

Qaala var även SEBCH i spår, cert i IPO. Hon var SELCH, NLCH, SEUCH och NUCH. Qaala och Towa tävlade SM i spår 2 gånger, varav en 5:e placering som bäst.

Towa hade även en fin karriär med sin Holländare Arko van de Wolfsklauw. De blev placerade i historieböckerna när dom vann 4 skydds SM i rad. 2011-2014.

Även Arko tävlades i spår, sök, lydnad och IPO. Towa och Arko kvalade in till lydnads SM, han va SELCH, SEBCH i både skydd och IPO. De fick även cert i både spår och sök.

Towa och Arko tävlade även IPO VM för Holländare i Holland och tog en bronsplats.

Efter Arko har Towa tävlat Lymmels Jox, en Malle. De tävlade bruks och sen IPO med flera cert och även ett FMBB i Tyskland. (IPO VM för Belgiska vallhundar).

Då Fredrik skadade sig i cykelolyckan började Towa träna och tävla hans hund Blackworkers Crash. Det blev även här fina resultat.

Tillsammans tävlade dom två IPO SM med två brons, två Nordiska mästerskap med guld och brons som resultat. De vann även SM i IPO för Belgiska vallhundar och var till Slovenien och tävlade FMBB. (IPO VM för Belgiska vallhundar)

 

Nu har Towa startat upp karriären med sin Holländare Brindle Aslan, som är egen uppfödning. De har tävlat startklass i lydnad och är nu uppe i IPO 3.

 

De har även funnits en del andra hundar som tävlats och tränats genom åren, men som har omplacerats. Anledningen kan vara olika, men har aldrig vart att de inte funkat på tävlingsplanen utan oftast vardagliga saker.

 

Kontakt

Djura

Towa 070-678 16 29

Fredrik 070-300 11 61

towa_lindh@hotmail.com

gazafredrik@hotmail.com

SWISH

1234115697


BANKGIRO

5443-8999